Bejelentés


Kata műköröm NAILART


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek,kedves érdeklődő!

16 évesen szerettem bele ebbe a szép szakmába.Akkor még a Modell Divatiskola varrógépeit koptattam és divattervezőnek készültem,mikor nővérem felkért,legyek a modellje a körmös suliban,ahová akkor járt.Onnantól elfelejtettem a nálunk oly elérhetetlen divattervezői pályát és fordultam a körömépítés felé.
Amolyan autodidakta módon kezdtem elsajátítani e szakma fortélyait és kezdtem frissen szerzett tudásomat osztálytársakon tesztelni.Sikereimen felbuzdulva az iskola végeztével máris körmösként kezdtem el dolgozni,párhuzamosan pedig az OKJ-s képzést letenni a Pedi Suli Kéz-és lábápoló,műkörömépítő szaktanfolyamán.
A szakma szeretete azóta is tart,amikor csak tehetem újabb és újabb ötleteimet vetem körömre,hiszen a díszítéshez mindig van téma:karácsony,szilveszter,tavasz,valentin nap,halloween;na és persze a vendégeknek is mindig van valami egyedi kívánságuk,melyeket mivel szeretem a kihívást,igyekszem teljesíteni.

Üzenetküldés
Itt küldhetsz üzenetet nekem.

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!